چاپ        ارسال به دوست

افتخاری دیگر از دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته دبیر کمیته پژوهش اتحادیه کشوری انجمن‌های مهندسی مکانیک شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سعید یونسی، دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک و مواد، عضو و دبیر کمیته پژوهش اتحادیه انجمن‌های مهندسی مکانیک کشور شد.

چهارمین مجمع اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک،به منظور تبادل‌نظر بین دبیران انجمن‌های علمی، ارائه گزارش کار اعضای شورای مرکزی اتحادیه در دوره قبل و انتخاب اعضای جدید شورای با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و مسئولین فرهنگی استانداری و دانشگاه سیستان و بلوچستان و نمایندگان انجمن علمی دانشجویی ۲2 دانشگاه کشور در ۲۱ و ۲۲ آذر به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

و طبق نتایج اعلام شده در پایان نشست"سعید یونسی" دانشجوی رشته مهندسی مکانیک، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، به‌عنوان عضو و دبیر کمیته پژوهش اتحادیه انجمن‌های مهندسی مکانیک کل کشور انتخاب شد.

گفتنی است: طبق اساسنامه اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک، این اتحادیه بر پایه شش کمیته استوار است که گزینش و انتخاب این کمیته‌ها توسط دبیر اتحادیه برحسب توانمندی‌ها و علایق اعضای شورای مرکزی تعیین می‌گردد.

٠٨:٣٣ - دوشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٨    /    عدد : ١٨٦٢    /    تعداد نمایش : ٣٨٥٧

برای این خبر نظری ثبت نشده است