English | فارسی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
معرفی گروه
گروه نیمه هادی ها
سال تاسیس:
عضو هیات علمی:
زمینه تحقیقاتی:
بروشور معرفی
ارتباط با ما
اهداف و ماموریت ها
انجمن های علمی
افراد
مدیر گروه
دکتر سيد روح الله ثمره هاشمی
شماره تماس: 03433776611
s.r.hashemi [AT] gmail.com
اعضای هیات علمی
دانشجویان پسادکتری
دانش آموختگان
کارشناسان
مدیران قبلی
فعالیت های پژوهشی و فناوری
طرح های پژوهشی
آزمایشگاه ها و کارگاه ها
پایان نامه ها
مقالات
فعالیت های آموزشی
رشته های دوره کارشناسی ارشد
رشته های دوره دکتری
آئین نامه ها و شیوه نامه ها
فرم ها و مستندات
+آ
-آ
كسب رتبه اول دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته در رتبهبنديISC در بين دانشگاه هاي استان كرمان، رتبه هفتم در بين دانشگاههاي صنعتي كشور و رتبه اول در معیار فناوری و نوآوری در بین دانشگاه های صنعتی و رتبه سوم در معيار "فناوري و نوآوري" دانشگاههاي كل كشور
1402/10/11 - 11:22
دکتر مظفر منصوری به عنوان سرپرست پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی منصوب شد
1402/10/6 - 13:29
حضور ۲ بانوی عضو هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در میان پژوهشگران پُر استناد دنیا
1402/9/28 - 23:32
فصلنامه علمی پژوهشی مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست منتشر می شود
1402/3/23 - 10:51
آماده همکاری در اجرای طرحهای صنعت و معدن استان هستیم
1401/6/1 - 12:42
(بایگانی اخبار)
صفحه اصلي
>
پژوهشکده فوتونیک
>
نیمه هادی ها
>
دانش آموختگان
نام و نام خانوادگی :
سال ورود:
بدون انتخاب
مقطع تحصیلی:
بدون انتخاب
كارشناسي ارشد
دكترا
جستجو...
#
نام و نام خانوادگی
مقطع تحصیلی
سال ورود
رشته تحصیلی
بیشتر
سیستم گلستان
اتوماسیون اداری
کتابخانه (سیمرغ)
پست الکترونیک
اطلاعیه ها
(بایگانی)
گروه نیمه هادی ها
پژوهشکده
انتشار بروشور معرفی آزمایشگاه ها، کارگاه ها و ...
1400/11/24 - 9:39
انتصاب دکتر علیرضا گنجویی به سمت " سرپرست گروه پژوهشي ليزر "
1399/12/24 - 11:28
دستیابی به فناوری تولید پلاسمای سرد روشی نوین در جهت آلودگی زدایی و افزایش ماندگاری مواد غذایی و محصولات کشاورزی
1399/5/28 - 11:32
انتشار بروشور معرفی آزمایشگاه ها، کارگاه ها و ...
1400/11/24 - 9:39
انتصاب دکتر علیرضا گنجویی به سمت " سرپرست گروه پژوهشي ليزر "
1399/12/24 - 11:28
دستیابی به فناوری تولید پلاسمای سرد روشی نوین در جهت آلودگی زدایی و افزایش ماندگاری مواد غذایی و محصولات کشاورزی
1399/5/28 - 11:32